نشریه «پژوهش‌نامه انتقادی متون و برنامه‌های علوم انسانی» با صاحب امتیازی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی بر اساس آیین‌نامه نشریات علمی در ارزیابی سال 1400 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، موفق به کسب رتبه الف برای دو سال متوالی شده است.
این نشریه که فعالیت خود را در حیطه علوم انسانی با هدف گسترش فرهنگ نقد و ارتقاء سطح و کیفیت علمی کتب و متون دانشگاهی و نظریات شاخص علمی آغاز کرده پیش از این هم در عرصه‌های دیگر نظیر جشنواره نقد کتاب، جشنواره فارابی، و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام افتخاراتی کسب کرده است.
این موفقیت را به جامعه‌ی علمی و پژوهشی کشور، مخصوصاً خانواده‌ی بزرگ پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی تبریک عرض می‌نماییم و آرزوی کسب رتبه‌های بهتر و موفقیت‌های بیشتر برای این نشریه علمی پژوهشی را داریم.